ANUNȚ IMPORTANT făcut de ISU Gorj! Sunt vizate patru localități

1139

O autospecială a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, cu tot cu echipaj, va intra, de marți, în dotarea Gărzii de Intervenție Tismana, pentru a se scurta timpul de intervenţie în situaţiile de urgenţă. Echipajul va acorda primul ajutor calificat, în cazul producerii unor situații de urgență, în comunele Peștișani, Godinești, Padeș și în orașul Tismana.

“Marți, începând cu ora 11.00, în fața Casei de Cultură din centrul orașului Tismana, va avea loc ceremonia ocazionată de operaţionalizarea unui echipaj SMURD în cadrul Gărzii de Intervenţie Tismana, subunitate componentă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 《Lt.col. Dumitru Petrescu》 al judeţului Gorj. Ceremonia va debuta prin prezentarea onorului și intonarea imnului de stat al României, va continua cu slujba religioasă și discursuri ale reprezentanților prezenți și se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare. Prin sprijinul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, subunitatea a fost dotată cu o ambulanţă tip B2. Echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana va interveni pentru acordarea primului ajutor calificat, în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, în comunele Peștișani, Godinești, Padeș și orașul Tismana. Ambulanţa va fi încadrată cu subofiţeri absolvenţi ai cursului de prim-ajutor calificat, iar participarea la misiuni va fi coordonată de dispeceratul integrat ISU-SAJ Gorj.
La ceremonia de operaționalizare a echipajului SMURD vor participa reprezentanți si Instituţiei Prefectului judeţului Gorj, Consiliului Judeţean Gorj, autorităților publice locale, precum și ai altor instituții publice din județul Gorj”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here