Angheloiu a demisionat şi el din PNL

267

Radu Angheloiu, fost vicepreşedinte al PNL Gorj, a demisionat şi el din organizaţia condusă de către Dian Popescu, asta după ce Matei Nădrag, preşedintele Târgu-Jiu, a recurs la acest gest la începutul acestei săptămâni. Angheloiu a confirmat că astăzi şi-a depus demisia din PNL şi că rămâne adept al liberalismului. Acesta ar putea activa în viitorul partid a lui Tăriceanu care prinde contur la Gorj. Angheloiu a fost considerat permanent un pericol pentru Dian Popescu, acesta fiind contracandidatul său la şefia PNL Gorj atunci când actualul preşedinte a căştiga preşedinţia filialei judeţene.

2 COMENTARII

  1. @pentru adevarul…Dumneata speri ca vei avea un partid de dreapta cu cei ca Angheluiu pe plan local , sau cu Tariceanu pe plan national ? Nu prietene, sfatul meu este sa nu te mai minti. Orientarea politica a acestor oameni este clar de stanga, cu nimic deosebita de cea a PSD. Practic le este rusine sa recunoasca faptul ca sunt socialisti si clameaza in gura mare,cat e ziua de lunga ,faptul ca ei sunt de dreapta. Numai ca actiunile si comportamentul nu-i deosebesc deloc de pesedisti.Cred ca pana la urma ,mai devreme sau mai tarziu , isi vor gasi locul in marea masa socialista.

  2. Foarte bine a procedat … oamenii cu coloana verticala fac pasul mai departe nu raman pe loc sau mai rau cad cot la cot cu cel care i-a ruinat … adica Dian Popescu. Sa separam ca vom avea un partid de dreapta asa cum trebuie sa fie … cu cat mai putine uscaturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here