Angajările în CEO se fac pe bază ,,de încredere”! Daniel Burlan, principalul vinovat

1283

Modul în care se fac angajările în cadrul CE Oltenia a fost dintotdeauna îndoielnic. Dar, în această perioadă, s-a atins poate maximum de iresponsabilitate.

Oamenilor care li se încheie contracte de muncă, la CEO, nu li se mai testează aptitudinile profesionale, nici măcar de fațadă. Mai mult, șefii CEO au deschis porțile abuzului, lăsând la alegerea șefilor de cariere sau sectoare energetice să-i selecteze pe noii ,,mineri și energeticieni”. Și toate astea, pentru că Daniel Burlan ,,merge pe încrederea în șefii de unități”, ei înșiși puși în funcții de partide, lideri de sindicat, sau afaceriști din județ cu interese mari în zonele miniere. Singurul vinovat pentru această stare de lucruri, văzut de sindicaliști, este șeful CEO, Daniel Burlan. Acesta se confruntă pentru prima dată cu niște acuzații foarte grave și pe față. Liderii Sindicatului Termo Energia Craiova II arată că Daniel Burlan este ,,bătut”, chiar de propriile sale afirmații. ,,(…) Managerul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a spus că ritmul pensionărilor în companie a crescut, așa că și angajările se fac pe repede înainte. ,,Ritmul de ieșire la pensie este foarte mare, este aproape imposibil de la lună la lună să facem evaluarea personalului care vine în loc (!!) ”, a spus Burlan, citat în presa locală. Cu alte cuvinte, spun reprezentanții sindicatului de la termocentralele din Dolj, ,,dacă primele 600 de angajări s-au făcut în baza unei selecții de dosare, restul, până la 1.400, și cele care se fac în continuare, se bazează pe ceea ce solicită șefii de unități. Să-l cităm pe Daniel Burlan, care este și președintele Directoratului CEO: ,,Mergem pe încredere (…) în responsabilitatea șefilor de unități”. Nu examen, nu concurs, nu profesionalism sau competență ci ,,angajare pe încredere „. E halucinant ,,Este sistem energetic!”, a exclamat Florin Cimpoieru, vicepreședintele Sindicatului Termo Energia Craiova II.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. In 26.09.2022 a fost un examen pentru referent achiziții ,la CEO Oltenia după ce au declarat.membri comisiei că subiectele au fost făcute de dimineața și nu mai intra nimeni în sala ,și-a făcut apariția în domn la tricou ,sigur pe el ,sa pus în ultima bancă și în 10 minute a fost gata cu lucrarea . Nu au anunțat că e test grila .Ce se poate presupune ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here