Angajări la Ambulanţa Gorj

527

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj va organiza în perioada următoare concursuri pentru ocuparea a trei posturi în cadrul unităţii, pe perioadă nedeterminată. Managerul unităţii, Marinică Niculescu spune că sunt vacante posturi de medic, asistent medical şi ambulanţier.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj face eforturi pentru a scoate la concurs mai multe posturi vacante. Potrivit managerului Marinică Niculescu, înscrierea pentru posturile de medic specialist, asistent medical şi ambulanţier va începe după ce Ministerul Sănătăţii îşi va da acordul în acest sens. Prin ocuparea celor trei posturi, SJA Gorj va rezolva parţial problema deficitului de personal cu care se confruntă, în prezent instituţia având vacante opt funcţii, trei fiind numai pentru medici specialişti. „Vom scoate la concurs în următoarea perioadă un post de medic, unul de ambulanţier şi un post de asistent. Procedurile durează 90 de zile. După cele trei luni de zile vom putea scoate şi alte posturi la concurs. Noi am făcut demersuri pentru opt posturi vacante, dar aşteptăm răspunsuri de la Ministerul Sănătăţii”, a precizat Marinică Niculescu.
Managerul Niculescu a subliniat că, pe lângă deficitul de personal, instituţia se mai confruntă şi cu probleme privind parcul auto, mare parte dintre ambulanţe fiind foarte vechi şi cu un rulaj mare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here