Amenzi pentru parcările ilegale

235

amenzi parcariAgenţii Poliţiei Comunitare a muncipiului Târgu Jiu au acordat ieri o serie de amenzi pentru parcările neregulamentare. Astfel de acţiuni se desfăşoară aproape zilnic în oraş. Ieri, am surprins doi agenţi ai Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, împărţind amenzi în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă. Acolo, există o staţie taxi cu 15 locuri pentru aceste autoturisme, însă aceste locuri sunt de obicei ocupate de maşinile celor care au treabă în zona spitalului sau a Tribunalului Gorj.

„Aceasta este o situaţie cu care ne confruntăm la nivelul întregului municipiu. Adesea, împărţim amenzi pentru parcările neregulamentare în staţiile taxi sau pe locuri de parcare pentru persoanele cu handicap”, ne-a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

Autorităţile publice locale dispun pentru asemenea nereguli trei măsuri complementare: blocarea roţilor maşinilor, ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar şi lipirea de autocolante pe parbrize. Amenzile sunt cuprinse între 50 şi 100 RON. Acestea pot fi mai mari, ajungând chiar şi la 600 RON pentru parcările neregulamentare ale microbuzelor şi maşinilor de mare tonaj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here