Amendați după ce au sunat la 112 în mod nejustificat, în ziua alegerilor pentru Parlamentul European şi a referendumului pe justiţie

529

Doi gorjeni au primit, ieri, câte o amendă de 500 de lei, după ce au apelat nejustificat 112. Aceștia au sesizat nereguli electorale, însă polițiștii au constatat că nu se confirmă. ,,Doi cetățeni au fost sancționați de polițiști pentru apelare nejustificată la numărul unic de urgență, după ce au sesizat aspecte nereale, legate de procesul de votare. Au fost sancționați cu 500 de lei fiecare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Cei doi bărbați sancționați sunt din Runcu și Turceni.
Pentru cei 18.9 milioane de alegători au fost organizate aproape 19.000 de secţii de votare pe teritoriul României. Țările UE organizează o dată la cinci ani alegeri europarlamentare pentru alegerea membrilor Parlamentului European. Ieri, în România a avut loc şi referendumul pe teme legate de justiţie, convocat de preşedintele Klaus Iohannis.
L.F.

1 COMENTARIU

  1. Tovarăși, cum sare-n ochi bunăstarea creată de către pisdiști, dacă priviți cu atenție urnele și cabinele de vot din imagine!
    În secția în care am votat eu, primarele roșu – trimis în judecată de către DNA, a construit doar două cabine de vot, din niște scânduri nefinisate, astfel că puteai jura că au fost desfăcute de la un WC improvizat prin fundul curții haitei roșii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here