Ambulanța Gorj angajează șoferi

1572

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj face angajări la început de an. Sunt vacante două posturi de șofer autosanitară I și și un post de șofer autosanitară II în cadrul Compartimentului de consultații de urgență și transport sanitar asistat, la Stația centrală Târgu-Jiu.
Trebuie precizat că posturile sunt pe perioadă nedeterminată.
Cei interesați trebuie să dețină diplomă de bacalaureat și permis de conducere, să aibă 6 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca șofer (conducător auto) profesionist pentru postul de șofer autosanitară II. Mai este nevoie de diploma de absolvire a cursului de ambulanțier și de cazierul auto eliberat de Poliția Rutieră.
Termenul limită de depunere a dosarelor este 12 ianuarie, ora 16.00. Proba scrisă are loc pe 20 ianuarie, iar interviul, pe 27 ianuarie.
Tot SJA Gorj angajează și un șef serviciu în cadrul Serviciului aprovizionare, achiziții publice, transport, administrativ, pază, protecția muncii, PSI, evidență militară, apărare civilă, întreținere și reparații clădiri. Candidații trebuie să dețină diplomă de licență în specialitatea serviciului (economică/juridică/tehnică) și cel puțin 2 ani vechime. Concursul are loc tot la finalul lunii ianuarie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here