Alionescu l-a vrut pe Allen: ,,Nu a acceptat oferta noastră”

736

Antrenorul principal de la CSM Târgu-Jiu, Claudiu Alionescu, şi-ar fi dorit să colaboreze din nou cu pivotul american Kevin Allen (25 de ani). Jucătorul de peste ocean a impresionat la ACS Târgu-Jiu, fiind unul dintre remarcaţii ediţiei precedente de campionat.
Deşi a evoluat în oraşul lui Brâncuşi din octombrie până în ianuarie, Allen a fost cel mai bun marcator şi recuperator din Liga Naţională.
În 19 partide, a totalizat 572 de puncte şi 319 recuperări, având cel mai bun indice de eficienţă din campionat.
Din nefericire, americanul, conştient de calităţile sale, a cerut un salariu pe care clubul gorjean nu îl poate acoperi.
,,Am avut nişte discuţii cu Kevin Allen, era principala noastră ţintă. A fost principalul marcator şi principalul recuperator al sezonului trecut din întreaga Ligă Naţională.
Din păcate, nu a acceptat oferta noastră financiară. Trebuie să spunem că nu dispunem de un buget care să ne permită aducerea unor jucători cu nume, însă aşa cum am reuşit anul trecut să aducem jucători care să facă diferenţă, sunt convins că şi anul acesta vom realiza acest lucru.
Nu suntem în situaţia în care să aducem un jucător doar de dragul de a-l aduce, o să analizăm situaţia, opţiunile pe care le avem, şi sper ca până la începerea campionatului toate actele să fie perfectate”, a precizat Alionescu.
La ACS Târgu-Jiu, Kevin Allen s-a aflat la primul angajament pe continentul european.
Americanul i-a părăsit pe ,,cerbi” pentru a juca în Albania, evident pe bani mai mulţi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here