Alianţa PNL-PC, funcţionează la comun

398

Picture 032Conferinţă comună PNL-PC, ieri, la sediul organizaţiei judeţene liberale din Târgu-Jiu. Dian Popescu şi Ilie Petrescu s-au întâlnit astfel cu ziariştii pentru a arăta că Alianţa de Centru Dreapta dintre cele două partide este funcţională.

Şefii PNL şi PC de la Gorj au stabilit să organizeze o primă întâlnire cu ziariştii, într-o conferinţă de presă comună, după ce la Bucureşti s-a semnat Alianţa de Centru-Dreapta. Ambii lideri de partid au promis că vor colabora, evitând greşelile făcute atunci când PNL şi PC au avut alţi colegi de alianţă.

Copreşedintele Alianţei, Ilie Petrescu

,,Din ultimele discuţii purtate cu preşedintele PC, Dan Constantin, copreşedintele Alianţei va fi Ilie Petrescu. Suntem cei doi preşedinţi, Alianţa se conduce de pe picior de egalitate, vor fi trei membri ai PC şi trei ai PNL, printre aceştia se vor afla preşedinţii, se chemă Consiliul de Conducere Judeţean al Alianţei de Centru Dreapta”, a declarat Dian Popescu, susţinut de aproape de Petrescu. În ce priveşte o colaborare cu PSD-ul, atât liberalul Dian Popescu cât şi conservatorul Ilie Petrescu au dat semne că o astfel de alianţă i-ar incomoda dar au menţionat că se vor resemna dacă lucrurile vor fi clarificate aşa la nivel central.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here