Afaceristul Slapciu, la judecată cu Direcția Publică Motru

477

Aurel Slapciu, afaceristul din Motru, care a participat la concursul pentru postul de director al Direcției Publice Motru, a acționat în judecată structura instituției publice municipale pe motiv de ilegalitate a comisiei de concurs. Slapciu susține că și alți candidați la acest concurs ar fi martori în procesul aflat pe rolul Tribunalului Gorj. În cererea de chemare în judecată, Slapciu cere, printre altele, anularea rezultatului concursului în cauză câștigat de Tudor Dobrică.

Aurel Slapciu a înregistrat în luna mai a acestui an un proces la Tribunalul Gorj împotriva Direcției Publice Motru nemulțumit de rezultatul concursului intern pentru funcția de director. De altfel, inițial cinci candidați s-au înscris în cursa pentru această funcție, ca în final postul să fie obținut de unul dintre foștii ocupanți ai postului, în interimat, mai exact de către Tudor Dobrică. Aurel Slapciu susține acum că nu a fost de acord cu componența comisiei de concurs, menționând că și culoarea politică a membrilor din comisia respectivă ar fi influențat rezultatul concursului.
“Dacă instanța îmi dă dreptate, concursul pe postul de director al Direcției Publice Motru va fi anulat”, a explicat afaceristul Aurel Slapciu.

Constantin Slapciu, debitor
Acesta susține că are numeroase nemulțumiri la adresa primăriei, deoarece, recent, a somat firma pe care o conduce să-i facă poprire pe conturi rudei sale, Constantin Slapciu, pentru o datorie la taxe și impozite locale. Patronul susține că nu știe despre ce debit este vorba, urmând să îl roage pe debitor să-și achite restanța respectivă pentru evitarea popririi pe conturi. “Am mai mulți salariați cărora primăria prin direcția de taxe și impozite locale le cere popriri pe conturi pentru debite la acest capitol. Eu, ca și angajator, trebuie să mă supun solicitărilor și să transfer o parte din salariul debitorului către solicitant. Situația este una ingrată”, a explicat Slapciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here