Afaceriştii, instruiţi de către specialiştii AJFP Gorj

490

Reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice AJFP Gorj organizează pe parcursul lunii septembrie 2014, o serie de întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri. Scopul acestor întâlniri este acela de a îmbunătăţi parteneriatul contribuabili–administraţie fiscală, şi pentru aplicarea unitară a prevederilor legislaţiei fiscale privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale datorate bugetului general consolidat.

Specialiştii din cadrul AJFP Gorj au considerat necesar să se ia măsuri suplimentare pentru a aduce la cunoştinţă şi pentru a instrui contribuabilii referitor la noile modificări aduse Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, prin H.G. 77/05.02.2014, precum şi noutăţile legislative cu incidenţă în materie fiscală publicate în luna februarie 2014.
În data de 19.03.2014, de la ora 11.00, la Casa de Multiculturală, municipiul Motru, zona Parc va avea loc prima întâlnire a afaceriştilor din această lună. Următoarea este programată pentru data de 21.03.2014 la sediul AJFP Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here