Achiziţiile Prefecturii Gorj, la control

268

prefectura facuta de minePrefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, a cerut ieri ca toate achiziţiile făcute de instituţie în ultimii patru ani să fie verificate. A stabilit şi o comisie de control care va lua la purecat felul în care s-a cumpărat aparatura existentă acum în Prefectura Gorj şi de la ce firme s-au luat aparatele.

Se verifică toate investiţiile făcute până la perioada când Guvernul a stabilit ca achiziţiile de acest tip, ale instituţiilor publice, să fie stopate.

Unii dintre salariaţii Prefecturii Gorj, probabil de teamă că vor fi trecuţi pe lista disponibilizărilor, au cârnit pe la colţuri că o parte dintre achiziţiile făcute de instituţie ar fi fost cumpărate alimentând interesele personale ale unora sau ale altora dintre cei aflaţi la cârma instituţiei. Prefectul Liviu Andrei a luat la cunoştinţă de aceste nemulţumiri, a cerut o şedinţă rapidă cu salariaţii, ieri la orele 10.00 dimineaţa şi a cerut ca de astăzi toate achiziţiile să fie verificate pentru a nu mai fi dubii legat de acest aspect.

Picture 052“Au apărut discuţii între salariaţi legate de achiziţiile făcute în instituţie. Am făcut şedinţă şi le-am transmis subordonaţilor mei că de voi face o comisie de anchetă care va verifica toate achiziţiile făcute în instituţie în ultimii patru ani, ca să nu mai aibă neclarităţi. Sunt unii care se tem de disponibilizări şi promovează tot felul de zvonuri”, a declarat prefectul Liviu Andrei.

Comisia de control va verifica, în zilele următoare, cum s-au achiziţionat calculatoarele în instituţie, imprimantele, faxurile dar şi aparatele xerox, asta dacă au fost cumpărate în perioada 2006-2010.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here