A scăzut numărul şomerilor din Gorj!

220

Gorjului se pare că îi merge bine din punct de vedere al nivelului salariaţilor raportat la cel al oamenilor care nu au reuşit să aibă un loc de muncă, numărul şomerilor din judeţ fiind încă în scădere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, la finele lunii noiembrie, în judeţul nostru rata şomajului s-a oprit la 7,06% aferentă unui număr total de 10.348 de şomeri, din care 3.947 sunt şomeri indemnizaţi şi 6.401 neindemnizaţi. Cifrele pare-se că sunt bune de câteva luni încoace şi încă sunt în scădere, astfel că, dacă în septembrie în Gorj rata şomajului era de 7,37%, în octombrie a ajuns la 7,26%, iar pentru începutul acestei luni, reprezentanţii AJOFM Gorj au anunţat o rată a şomajului de 7,06% aferentă lunii noiembrie.

Zeci de job-uri în judeţ
Gorjenii care îşi doresc un loc de muncă pot consulta oferta judeţeană a AJOFM Gorj. Ieri, la nivelul judeţului nostru, erau vacante circa 40 de locuri de muncă în diverse domenii. Printre acestea se numără locuri de muncă vacante pentru agenţi de vânzări, barmani, coafeze, fierar betonişti, îngrijitori clădiri, frezori universali, lăcătuşi, lucrători gestionari, manipulanţi mărfuri, patiseri, muncitori necalificaţi la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, sudori, strungari universali. De asemenea şi cei cu studii superioare îşi pot încerca norocul, oferta judeţeană publicată pe site-ul AJOFM Gorj cuprinzând şi posturi de biolog, medic, tehnician veterinar, consilier / expert / inspector / referent / economist în economie generală, asistent medical generalist, biochimist, auditor intern.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here