A început ancheta în cazul hoților de lemne agresivi de la Bibești!

1330

Polițiștii au mers, vineri la prânz, în pădurea de la Bibești pentru a face cercetări la fața locului, după ce „Gorjeanul” a publicat situația unui bărbat din sat bătut de hoții de lemne pe care i-a surprins în a treia zi a anului acționând nestingheriți. Nicolae Pârvu i-a însoțit și el pe anchetatorii veniți de la Târgu- Jiu, deși, inițial, era sceptic și nu dorea să meargă cu aceștia în pădure. Omul are convingerea că un polițist din localitate ar fi fost complice al hoților pentru că imediat după ce el a anunțat furtul, hoții au rupt-o la fugă, iar unul dintre ei a venit spre el și l-a luat la bătaie. Până vineri nu existau semne că ar fi vreo anchetă în acest caz, dar după ce agresiunea împotriva lui Pârvu a devenit publică, lucrurile par să se fi urnit din loc.
Două mașini venite de la Târgu-Jiu i-au adus pe polițiști în pădurea unde sunt mai multe cioate ale unor stejari tăiați de curând și despre care Pârvu spune că aici au acționat agresorii săi. Inițial, bărbatul le-a spus polițiștilor că se teme să mai meargă în pădure chiar și însoțit de ei, dar în cele din urmă s-a deplasat cu aceștia și le-a indicat locurile în care i-a văzut pe hoți acționând, dar și unde a luat bătaie.
„Lângă prunul de acolo a venit la mine cu un lemn și m-a lovit în cap. Am pus mâna pe lemn ca să parez, iar apoi el mi-a zis că mă taie cu cuțitul. I-am spus că nevastă-mea știe unde mă aflu, pădurarul știa și el, așa că i-am zis că dacă mă taie eu merg în pământ, iar el în pușcărie, că oricum a mai fost acolo”, a spus victima despre agresorul său. IPJ Gorj a confirmat deschiderea unui dosar în care face cercetări pentru lovire sau alte violențe. În pădure a fost, vineri, și un reprezentant al Gărzii Forestiere, semn că autoritățile vor încerca să dea și de urma hoților de lemne, nu doar de cea a agresorului care l-a lovit pe Nicolae Pârvu.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here