A apelat la polițiști pentru a-și vedea copilul răpit de mamă!

1948

Pe data de 2 mai s-a împlinit o lună de când Mihaela Săndulescu din Bâlteni și-a răpit fiul în vârstă de 7 ani de la domiciliul concubinului din Drăguțești. De mai bine de o lună și jumătate, tatăl minorului nu are însă acces la copil, deși, inclusiv astăzi aceasta a căutat minorul la domiciliul mamei. Părintele spune că a fost alungat vineri de femeie și de tatăl ei de la domiciliul acesteia, iar omul a ajuns la poliție, tatăl nereușind însă nici astfel să vadă minorul deși ambii aparținători ai copilului au custodie comună.

Mai mult, tatăl băiatului este tutorele copilului timp de doi ani, mama refuzând acest lucru, dar chiar și așa bărbatul nu are acces la minor, nici să îl vadă ori să îl audă. Șocant este că nici măcar organele de poliție nu intervin să clarifice situația celor trei, chiar dacă tatăl a fost amenințat de bunicul matern că va fi omorât dacă le intră pe proprietate ca să vadă copilul.

,, Astăzi, tatăl fostei concubine m-a înjurat chiar în fața polițiștilor din Bâlteni, care i-au spus doar că îl amendează. Polițiștii au spus însă că nu sunt competenți să intervină până eu nu dețin o hotărâre definitivă care să impună un program de vizită. Am plecat ca să evit un alt conflict, deși nu mi-am văzut copilul de aproape două luni”, a declarat tatăl minorului.

Acesta spune că a deschis acțiune împotriva concubinei pentru că a răpit copilul de la domiciliul său din Drăguțești, în plină pandemie. Copilul era în grija bunicului patern, tatăl fiind la serviciu. Mama a intrat pe proprietate și a luat copilul, povestește tatăl, motiv pentru care femeua nu a fost sancționată deloc, deși a fost reclamată în acest sens la poliție. Dosarul e pe rol la instanță de fond.

De asemenea, tatăl minorului spune că va deschide acțiune pe programul de vizitare al minorului. Situația este neplăcută pentru că părțile nu ajung la o consens, mama fiind cea care nu accepta ca minorul să își vadă tatăl, nici măcar prin gardul locuinței. Copilul are un handicap de vorbire. Mama este însă cea care a părăsiți domiciliul din Drăguțești unde locuiau toți trei. Și asta nu o singură dată.

Mama minorului nu a putut fi contactată pentru a comenta cele spuse de fostul concubin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here