Asistenta Samoilă a rămas fără funcţie, la cererea şefului ATI

773

Daniela Samoilă, trimisă în judecată la sfârşitul săptămânii trecute, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, a pierdut postul de asistent-şef al ATI din cadrul SJU Târgu-Jiu. Delegaţia prin care aceasta a fost pusă în funcţie a fost acum retrasă de conducerea spitalului, la cererea şefului de secţie. În locul ei a fost numit asistent-şef, Barb.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, la 5 decembrie, trimiterea în judecată a Danielei Samoilă, asistent şef la Secţia Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
Din rechizitoriul întocmit a rezultat că asistenta a pretins şi primit în cursul lunii noiembrie 2012 suma de 10.000 de lei de la numita Văcăroiu Mariana, lăsând să se creadă că are influenţă asupra numitei Olariu Nadiana Rozalia, şefa Serviciului Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, promiţând intervenţia sa pe lângă această persoană, pentru a facilita promovarea concursului organizat pentru ocuparea unui post de infirmier în cadrul Secţiei de Chirurgie a unităţii sanitare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here