Uşile Casei de Pensii, deschise zilnic pentru audienţe

994

Pensionarii gorjeni bat destul de des la uşile Casei Judeţene de Pensii (CJPC). Deşi există un program bine stabilit de audienţe pentru directoarea executivă Rodica Ghimiş şi pentru directoarele adjuncte Ioana Talău şi Daniela Negoiţă, vârstnicii din Gorj nu ţin cont şi apelează la clarificările acestora şi în afara programului de audienţe. Cele trei doamne din conducerea instituţiei sunt asaltate cu tot felul de întrebări legate de sistemul public de pensii, popririle lunare, timpul de soluţionare al anumitor cereri.
“Oficial, avem un program de audienţe, însă, neoficial, oamenii vin zilnic la noi şi îi primim. Unii vin şi reclamă faptul că pensia le este insuficientă, motivul pentru care au avut popriri pe pensia dintr-o anumită lună, unora nu le convine timpul în care noi soluţionăm diverse cereri deşi de fiecare dată nu depăşim termenul legal, alţi pensionari ne solicită lămuriri cu privire la diverse motivări trimise de noi la domiciliu către aceştia”, a declarat Daniela Negoiţă, director adjunct al Casei de Pensii Gorj.
Rodica Ghimiş, directoarea executivă, are program de audienţe la sediul instituţiei în ultima zi de vineri a lunii, între orele 09:00 şi 14:00, pe compartimentele: audit, juridic, informatică, resurse umane, expertiză medicală, accidente de muncă şi boli profesionale. De asemenea, adjuncta Daniela Negoiţă primeşte în audienţă pensionarii în cea de-a doua zi de vineri din lună, în intervalul orar 09:00 – 14:00, pentru compartimentele: stabiliri prestaţii şi pensii, plăţi  prestaţii şi pensii, comunicare şi relaţii publice. Ioana Talău, cea de-a doua directoare adjunctă a Casei Judeţene de Pensii Gorj, are program de audienţă în acelaşi interval orar, însă în fiecare zi de joi din săptămână, când oferă consiliere şi îndrumare pentru compartimentele: financiar-contabilitate, gestiune bilete de tratament, evidenţă contribuabili, achiziţii publice, arhivă şi administrativ.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here