Managerul Grigore: „Am reuşit să atragem mai mulţi medici la Spitalul Novaci”

626

Veşti bune pentru pacienţii Spitalului Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii a reuşit să atragă mai mulţi medici, o parte dintre ei începând deja activitatea. De la 1 noiembrie, la acest spital vor ajunge alţi specialişti.

La Spitalul Orăşenesc Novaci ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la această unitate: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, spitalul asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori. Emil Grigore, managerul spitalului, şi-a propus ca serviciile oferite pacienţilor să fie complete şi de calitate. Eforturile sale au fost canalizate pe obiectivele propuse, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Medici din Moldova, la dispoziţia novăcenilor
S-au făcut demersuri pentru cooptarea în echipa de cadre medicale  a Spitalului Orăşenesc Novaci a unor noi medici. Din această săptămână, trei medici au ajuns la Novaci, unul dintre ei începându-şi activitatea. „Am reuşit să convingem mai mulţi medici din Republica Moldova să lucreze la noi. Astfel, chiar de săptămâna aceasta şi-a început activitatea ORL-istul, urmând ca anestezistul şi chirurgul să obţină avizele necesare pentru a putea profesa, ceea ce înseamnă că de săptămâna viitoare vor fi activi şi ei. De la 1 noiembrie şi ginecologul şi urologul, dar şi cel de-al doilea anestezist. Deocamdată, toţi aceşti medici vor lucra pe contracte civile; legea ne permite să încheiem contracte cu ei pe o perioadă de un an de zile”, a menţionat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Mai mult decât atât, managerul Grigore spune că de la 1 ianuarie 2015 vor fi cooptaţi în echipă un psihiatru şi un psiholog, intenţionându-se autorizarea spitalului pentru examinarea viitorilor şoferi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here