Record de pacienţi la Spitalul de Pneumoftiziologie

1864

Recordul internărilor la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se înregistrează în această perioadă. Ieri dimineaţă, erau internaţi 220 de bolnavi, opt dintre ei fiind externaţi. La ora actuală, în unitate sunt 212 pacienţi internaţi, numărul total al paturilor din spital fiind 226, însă doar 184 sunt contractate cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

Aflux de pacienţi peste aşteptări, la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Recordul absolut al numărului bolnavilor internaţi s-a înregistrat ieri. „De dimineaţă am avut 220 de pacienţi; opt au fost externaţi şi acum avem 212 persoane internate. Este recordul la capitolul internări. Niciodată nu am mai avut atât de mulţi pacienţi. Noi avem un total de 226 paturi, dar doar 184 sunt contractate cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

Condiţii excelente pentru pacienţi
Chiar dacă numărul pacienţilor internaţi este foarte mare, conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie spune că sunt asigurate condiţii optime de spitalizare, existând şi stocuri de medicamente şi materiale sanitare pentru administrarea tratamentelor. „Avem tot ce ne trebuie pentru pacienţi. Dispunem de medicamente, materiale sanitare. Avem asigurate, de asemenea, şi condiţii hoteliere bune. Deşi avem un număr de pacienţi record, nu vor fi probleme de niciun fel”, a precizat  Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
De regulă, în această perioadă, numărul pacienţilor care se internează la Spitalul de Pneumoftiziologie este în creştere, însă niciodată nu s-a înregistrat o adresabilitate atât de mare ca acum.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here