Primarul din Slivileşti, „foc şi pară” pe parlamentari

1051

Sorin Bucurescu, primarul localităţii Slivileşti este supărat pe parlamentarii de pe colegiul său. Toţi au spus în campania parlamentară că îl vor sprijini atât pe el cât şi pe locuitorii din comuna pe care o conduce, însă nu a fost deloc aşa. Spune că doar deputatul Camelia Khraibani i-a răspuns o singură dată la telefon, celălalt parlamentar, despre care putem spune cu uşurinţă că este senatorul Dian Popescu, nu l-a sunat niciodată şi nici nu i-a răspuns la telefon. Bucurescu este dezamăgit de toţi parlamentarii care reprezintă judeţul Gorj şi spune că niciunul nu merită să deţină o funcţie atât de înaltă.

„Noi suntem nişte dobitoci, i-am luat de mână în campanie, i-am plimbat prin toată comuna, iar de la alegeri nimeni nu a mai dat niciun semn. Niciunul dintre parlamentari nu m-a sunat, nu m-a întrebat nimic, nu i-am văzut prin comună după campania electorală de la alegerile parlamentare”, a declarat, supărat, primarul Bucurescu, din Slivileşti.
Edilul spune că atunci când au avut nevoie, cei care ulterior au ajuns deputaţi sau senatori, au sunat şi i-au cerut ajutorul, însă acum, nimeni nu îl mai întreabă nimic. „O singură dată mi-a răspuns la telefon Khraibani, asta pentru că are mult bun simţ. Şi atât. În rest nimeni. M-au sunat toţi în campanie cât pentru cei 4 ani. Sunau atunci să mergem prin sat, să vorbim cu oamenii. Îi înţeleg şi pe ei, fiecare e cu zona lui, e concurenţă între ei, însă nici un parlamentar din Gorj nu îşi merită locul în Parlament”, a mai spus Bucurescu.

Vrea legi schimbate
“Dacă au ajuns în Parlamentul României, au ajuns sprijiniţi de oameni şi ar trebui să îi sprijine schimbând sau promulgând legi în interesul acestora”, crede primarul despre parlamentarii de Gorj. Sorin Bucurescu e nemulţumit de legea privind ajutorul social. Spune că, în acest moment, această lege nu face decât să îi sprijine pe cei care stau în baruri şi să le taie tot ajutorul celor care muncesc cinstit. Iar asta ar trebui să facă parlamentari pe care i-a sprijinit în campanie. „Se duc acolo pentru a face legi, însă nu au făcut nimic, nicio lege nu s-a schimbat. Pe mine mă deranjează legea ajutorului social. Cel care are o drujbă sau mai mult de două animale, nu mai primeşte bani, i se taie ajutorul. Omul acesta munceşte, din asta trăieşte. Iar cei care nu fac nimic şi stau in bar toată ziua, primesc bani de la stat. Asta ar trebui să schimbe parlamentari pe care i-am votat si sprijinit”, a declarat primarul din Slivileşti.

Investiţii din buget local
Fiind o localitate cu un buget local mic, primarul Bucurescu nu a putut să realizeze tot ce şi-a propus. Însă vrea ca până la sfârşitul acestui mandate să facă o serie de investiţi. “Am de făcut un drum comunal de 1,3 kilometri, la una dintre biserici trebuie să finalizăm pictura. Ne vom ocupa şi de instituţiile de învăţământ, de iluminatul public”, a declarat primarul Sorin Bucurescu. Edilul mai spune că, în primul rând, a luat în calcul salariile angajaţilor şi tot timpul a fost la zi cu ele.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here