Continuă plecările de la Craiova

1299

Fundașul Alexandru Mățel (30 de ani) și-a reziliat înțelegerea cu Universitatea Craiova. Fostul internațional, adus în Bănie în mandatul lui Victor Pițurcă, avea un contract valabil până în 2022. Din păcate pentru apărătorul dreapta, perioada petrecută în alb-albastru a fost presărată de accidentări și probleme familiale. Astfel, a jucat doar 6 meciuri pentru Ştiința în stagiun ea precedentă.
„Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos. Sunt dezamăgit doar că nu am jucat mult, dar nu şi de ce am găsit la Craiova”, a declarat Măţel.
De-a lungul carierei sale, Mățel a mai evoluat la Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Ploiești, Dinamo Zagreb și FC Hermannstadt. A izbutit să obțină 3 titluri de campion în Croația, două Cupe ale Croației, o Cupă a României și o Supercupă.
Intereseant este că în acest moment, Universitatea Craiova se mai bazează pe un singur fundaş dreapta de meserie, Ştefan Vlădoiu. Dacă nu evoluează cel din urmă, pe banda dreaptă apare Bogdan Vătăjelu, deși jucătorul revenit din Cehia a jucat, de-a lungul carierei, în special în banda stângă.
Un alt fotbalist care este pe picior de plecare de la Universitatea Craiova este Antoni Ivanov (25 de ani). Mijlocașul bulgar i-a anunţat pe conducătorii echipei că este nemulţumit de faptul că nu i se acordă mai multe şanse şi îşi caută un nou angajament. Sportivul transferat de la Mediaș nu a mai prins nici măcar banca de rezervă la ultimele două partide, cu Viitorul şi FC Voluntari. Ivanov este cotat la 550.000 de euro şi în 32 de prezenţe în tricoul alb-albastru a marcat 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here