Campionatele județene s-ar putea relua în septembrie

585

Comitetul Executiv al AJF Gorj a hotărât, la finalul săptămânii trecute, omologarea rezultatelor și clasamentelor finale la toate categoriile de seniori și juniori, ediția 2023-2024. S-a mai hotărât că perioada de afilieri la AJF Gorj este cuprinsă între 1-31 iulie 2024. De asemenea, transferurile se pot efectua în perioada 1 iulie- 9 septembrie 2024.
Perioada de înscriere în competiții diferă în funcție de ligă: Liga 4 (15 – 31 iulie), Liga 5 (15 iulie- 9 august), juniori (1-16 august).
S-au avansat și propunerile pentru începerea competițiilor: Liga 4 – 1 septembrie; Liga 5 – 15 septembrie, respectiv juniori – 15 septembrie. O decizie finală se va lua după centralizarea cererilor de înscriere.
Supercupa Gorjului se va disputa la data de 24 august, între CS Vulturii Fărcășești și CS Jiul Rovinari 2016. Stadionul pe care se va decerna trofeul va fi stabilit în perioada următore.
“Cererile de înscriere în competiție ale cluburilor cu datorii nu vor fi primite până la achitarea debitelor. De asemenea, aceste cluburi nu vor putea efectua nici legitimări sau transferuri de jucători”, a mai anunțat AJF Gorj.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here