Sute de turişti, blocaţi şase ore în Canalul Mânecii

380
eurostar-tunelCâteva sute de turişti au rămas blocaţi în tunelul de sub Canalul Mânecii timp de şase ore într-o căldură sufocantă, după ce trenul cu care călătoreau s-a defectat, scrie The Daily Mail, în ediţia electronică. Luminile vagoanelor s-au stins, aerul condiţionat s-a oprit, iar temperatura a început să crească până spre 30 de grade Celsius după ce alimentarea electrică a trenului s-a oprit.

Aproximativ 500 de pasageri, inclusiv zeci de familii, au rămas blocaţi. Unii dintre ei au intrat în panică, o femeie care suferea de diabet a leşinat, alţii au avut crize de astm şi mai mulţi copii şi-au pierdut cunoştinţa.
A fost nevoie ca o uşă de metal închisă ermetic să fie forţată pentru a intoduce aer proaspăt în vagoane, rezervele de apă îmbuteliată s-au epuizat, iar toaletele nu au mai funcţionat.
Pasagerii susţin că nu au fost informaţi în legătură cu eforturile depuse pentru evacuarea lor.
Administraţia Eurotunelului şi-a cerut scuze pentru problema apărută şi a rambursat preţul biletelor, însă persoanele aflate în tren au afirmat că modul în care autorităţile au reacţionat în faţa incidentului a fost haotic.
Selecţie Sorin Milcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here