Tânără din Ialomița, cercetată în Gorj pentru furt dintr-un apartament închiriat

862

O tânără de 21 de ani, din judeţul Ialomiţa, acuzată că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un apartament situat în municipiul Târgu-Jiu, pe care l-a închiriat în regim hotelier de la o societate comercială, este cercetată de polițiștii gorjeni.
Oamenii legii au fost sesizați de femeia care administrează firma, aceasta susținând că prejudiciul, constând în draperii, lenjerii de pat și uscător de păr, este în valoare de 2.000 de lei.
,,La data de 24 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de o femeie de 40 de ani, din localitate, despre faptul că, în perioada 22-24 iulie, o tânără de 21 de ani, din Slobozia, judeţul Ialomiţa, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un apartament situat în municipiul Târgu-Jiu, pe care l-a închiriat în regim hotelier de la o societate comercială, administrată de apelantă, fiind cauzat un prejudiciu estimat în valoare de 2.000 de lei.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, continuând cercetările în vederea recuperării prejudiciului şi luarea măsurilor legale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Suspecta este cercetată în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here