Formare continuă pe banii instituţiei pentru 170 de angajaţi ai SJA

226

Personalul operativ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj se pregăteşte de cursuri, pe banii instituţiei. Managerul Marinică Niculescu confirmă că este vorba despre cursuri de formare continuă, obligatorii prin lege pentru serviciul de urgenţă.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj a găsit soluţia perfectă pentru a-şi perfecţiona personalul operativ, cu un buget redus. Specialiştii care au misiunea de a instrui personalul de la Ambulanţă vin la Târgu-Jiu, nemaifiind necesară deplasarea angajaţilor în altă localitate. „Lectorii vor veni aici, astfel că vom realiza şi ceva economii, instituţia fiind cea care va suporta costurile instruirii angajaţilor”, a confirmat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Instruirea cadrelor medicale începe din septembrie
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj sprijină perfecţionarea personalului operativ, din doi în doi ani, conform legislaţiei în vigoare. De luna viitoare cei 170 de angajaţi vor urma cursurile de formare continuă. „Cursurile se vor face în serii, cu o programare în prealabil, astfel încât să asigurăm şi continuitatea activităţii, pentru că cei ce participă la instruire sunt scoşi din producţie pe perioada derulării cursului”, menţionează managerul Niculescu.
Totodată, Marinică Niculescu precizează că s-a reuşit reducerea cheltuielilor întrucât cursurile se vor derula într-o sală de curs specializată de la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, nefiind necesară deplasarea personalului în altă localitate.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. bravo marinica.esti gorjeanul zilei si politia economica la tine in curte.vezi ce nasarambe mai faci ,ca in ultima vreme ti-ai tot dat cu stangu-n dreptul.mai trimite o ambulanta pe la brasov asa nejustificat,mai pune-o de un referat,mai sanctioneaza cate un medic ,mai declara ca la ambulanta sunt numai hoti pe care nu-i poti stapani,pe jurist il trimiti de doua ori pe an in statiune [la cursuri],,iar pe doctori fi-le-ar mama lor sa fie tine-i la munca si instruieste-i in acelasi timp ca sunt multi si…destepti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here