43 de consilieri USL, cu adeziunile la Morega

289

moregaDeputatul Dan Ilie Morega a organizat ieri prima conferinţă de presă în calitatea de preşedinte al UNPR Gorj. Morega a explicat de ce a acceptat funcţia de la cârma filialei dar a enumerat şi câteva dintre proiectele sale legate de întărirea organizaţiei.

Şeful UNPR Gorj a făcut public faptul că a preluat deja 43 de consilieri ai USL-ului, fiind convins că va câştiga aproape 10 primari la localele de anul viitor.

Parlamentarul Dan Ilie Morega şi-a prezentat în faţa ziariştilor care a fost motivul pentru care a acceptat funcţia de la cârma organizaţiei. “Deşi mi-a convenit poziţia pe care o aveam în cadrul UNPR-ului naţional, având drept responsabilitate şi coordonarea organizaţiei judeţene, în urma unor discuţii avute cu cei trei preşedinţi, Gabriel Oprea, Marian Sîrbu şi Cristian Diaconescu, nu am putut, până la urmă, să refuz, cu toate argumentele mele, să nu preiau organizaţia judeţeană a UNPR-ului. Acum vă spun că domnul Marius Vlaicu rămâne, în continuare în echipă, el este un om care se poate modela, un om care poate să înveţe de la mine mai multe lucruri bune şi poate să devină un om politic de succes în perioada următoare. Contează foarte mult şi experienţa dar şi înclinaţia nativă”, a declarat Dan Morega, preşedintele UNPR Gorj.

Ţinta: aleşii USL

Morega şi-a prezentat şi priorităţile pe care le va avea în noua funcţie. “Am ca obiectiv dinamizarea organizaţiei judeţene, reconstrucţia tuturor organizaţiilor locale şi inclusiv a Biroului Judeţean, ca la sfârşitul lui noiembrie, începutul lui decembrie, la Conferinţa Judeţeană să cer aici un vot pentru noua echipă şi să facem o analiză a activităţii cu noile structuri organizatorice care vor fi în teritoriu. Am în vedere, de a realiza până în decembrie, cel puţin 8-10 primari, 9 viceprimari şi vă informez că la ora actuală am 43 de consilieri care i-am luat de la USL. Vă pot arăta plicul cu adeziunile şi declaraţiile, dar nu sunt publice”, a completat Morega. Dan Ilie Morega este preşedintele UNPR Gorj de luni, ca urmare a deciziei luate de şefii partidului în Biroul Permanent Naţional.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here