200 de noi locuri de muncă în Gorj! Primarul Filip anunță deschiderea unei fabrici de volane în Rovinari

667

Robert Filip, edilul orașului Rovinari, a anunțat, ieri, cetățenii localității că, în maxim trei luni de zile, o fabrică de volane își va deschide porțile în localitate. Fabrica nouă va funcționa în fosta cantină de pe Aleea Cireșilor. “Această fabrică este făcută de către grupul Moveos de la Brașov, va crea 200 de locuri de muncă în maxim trei luni, proporția fiind 30% bărbați și 70% femei. Cererile de angajare și curriculum vitae se depun la biroul de recrutare de pe strada Muncii, persoana de contact fiind doamna Simona Rădoi căreia țin să-i mulțumesc personal pentru aportul adus să demarăm această investiție”, a transmis primarul.
Edilul susține că, în curând, persoanele interesate pot face cursuri de formare profesională care se vor realiza la punctul de lucru al fabricii. “Vreau să mulțumesc Enova Group și domnului Remus Băluțeanu pentru deschiderea avută să ducem la finalitate proiectul. Singura condiție pusă de către domnii investitori a fost ca în maxim de doi ani să terminăm construcția miniplatformei industriale din zona stadionului, proiect care este primordial în programul meu de campanie 2016-2020, pentru a reuși să mutăm fabrica în acea zonă, ca aceasta să beneficieze de anumite avantaje create de primărie”, mai anunță Robert Filip.
Primarul de Rovinari susține că până acum trei investitori din Italia și-au mai exprimat și ei intenția de a deschide fabrici în incinta miniplatformei industriale.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here