120 de cereri, depuse pentru căminele UCB

165

Pentru anul universitar 2012-2013, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor 122 de locuri de cazare în cele trei cămine pe care le deţine. 120 de studenţi au depus cereri pentru un loc în cămin. Tarifele de cazare pentru acest an se încadrează între 45 şi 150 de lei pe lună de persoană, iar pentru masă fiecare student va scoate din buzunar 200 de lei lunar.

Perioada de depunere a cererilor pentru locuri în căminele UCB s-a finalizat pe data de 24 septembrie. În total, s-au depus 120 de cereri. „Avem 120 de cereri depuse, 88 dintre acestea aparţinând studenţilor bugetaţi. Vom acoperi toate aceste solicitări. Pentru acest an universitar avem 122 de locuri în căminele noastre, iar în cazul în care numărul solicitărilor va fi mai mare de 122, avem posibilitatea de a mai caza încă 30 de persoane în locaţia celor de la Tabere”, a confirmat Liviu Cârţână, prorectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Tarife pentru masă şi cazare
Studenţii care vor sta la cămin vor plăti taxe diferite, în funcţie de locaţie. Astfel, la Complexul Studenţesc Debarcader tarifele sunt: 150 lei/lună/persoană-cazare pentru studenţii bugetaţi, 200 lei/lună/persoană-masa de prânz pentru studenţii bugetaţi/taxă şi 245 lei/lună/persoană-cazare pentru studenţii cu taxă. La Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare Horticolă tinerii vor plăti: 45 lei/lună/persoană/pentru studenţii bugetaţi şi 140 lei/lună/persoană/pentru studenţii cu taxă. La Căminul de la Inspectoratul Şcolar Judeţean tarifele sunt de 75 lei/lună/persoană/pentru studenţii bugetaţi şi 170 lei/lună/persoană/pentru studenţii cu taxă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here