100 de locuri de muncă, în Danemarca

448

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES oferă 100 locuri de muncă, vacante, în Danemarca. Persoanele interesate vor lucra în domeniul agriculturii, la cules de mazăre. Se cer cunoştinţe de limba engleză.

Culegătorii vor lucra în Danemarca, între l iunie – l septembrie 2014. “Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi şoferi de autobuz/tractor, tâmplari, zidari sau supervizori. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.
Cazarea se face în corturi aduse de lucrători sau în rulote cu dormitoare; bucătăria, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 4-8 euro în Danemarca (pt. acoperirea costurilor de electricitate, apă) în funcţie de soluţia de cazare aleasă de lucrător”, a menţionat Diana Văduva, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Gorj.
Persoanele care vor să aplice pentru aceste locuri de muncă vor suporta din buzunarul propriu, cheltuielile cu transportul România – Danemarca. Lucrătorii vor plăti de asemenea 1,5 euro/zi/persoană, pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here