„Seniorul de aur” al Gorjului, premiat de BRD

168

O femeie în vârstă de 91 de ani din comuna Schela s-a dovedit a fi cel mai în etate client al Grupului BRD Gorj. Ca urmare a fidelităţii dovedite aceasta a primit ieri, într-un cadru festiv, un premiu în valoare de 1.500 de lei şi un tort din partea BRD.

Gorjanca Maria Vlădoiu, în vârstă de 91 de ani, din comuna Schela a fost premiată, marţi, într-un cadru festiv, pentru că a ales să îşi încaseze pensia într-un cont BRD, încă din 2010. Reprezentanţii din conducerea BRD i-au mulţumit femeii şi i-au urat viaţă lungă în continuare şi multă sănătate. “BRD a premiat un client din categoria Super – Senior, Maria Vlădoiu, clientă a Agenţiei Kaufland, din comuna Schela, căruia i s-a oferit un premiu în valoare de 1.500 de lei. Recompensăm şi în acest fel clienţii venerabili, le mulţumim încă odată că ne-au ales şi îi asigurăm că îi vom servi şi în continuare la cele mai înalte standarde posibile”, a declarat Victor Troacă, directorul sucursalei judeţene Târgu-Jiu a BRD.

Ofertă, dedicată seniorilor
Cu ocazia acţiunii de ieri a fost prezentată şi oferta „BRD Senior“, dar şi promoţia dedicată pensionarilor care au decis să-şi încaseze pensia într-un cont BRD. În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire: „Depozitul 1.000“ şi contul de economii „Atucont“. Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. „Depozitul 1.000“ le este oferit clienţilor seniori la o dobândă preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. Contul de economii „Atucont“ beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard. De asemenea, clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale „Expresso“, cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială. Prin intermediul ofertei „BRD Senior“, banca încearcă să le creeze facilităţi speciale tuturor pensionarilor cu care colaborează. Grupul Drobeta Turnu Severin al BRD cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Caraş – Severin, având la dispoziţia clienţilor un număr de 43 de unităţi în această zonă.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here