„Împreună pentru a reuşi”, destinat liceenilor târgujieni

125
elevi facuta de mineFundaţia Judeţeană pentru Tineret Gorj a susţinut săptămâna trecută proiectul „Împreună pentru a reuşi”, printr-o acţiune ce s-a desfăşurat la Grupul Şcolar Energetic Nr. 2 din municipiul Târgu-Jiu.

Scopul evenimentului a fost purtarea unor discuţii despre (re)orientarea tinerilor pe piaţa muncii, nomenclator de meserii şi oportunităţile de angajare ale tinerilor care absolvă această instituţie de învăţământ. Printre invitaţii la acţiune s-au numărat reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, Asociaţia pentru Şanse Egale, Organizaţia „Universul”, Organizaţia „Tineri Întreprinzători”.

La acţiune, Claudia Goagă, reprezentanta AJOFM Gorj, a prezentat detaliat oferta de pe piaţa muncii, precum şi importanţa AJOFM în reorientarea spre alte calificări pentru ca tinerii să aibă mai multe şanse de încadrare în muncă. Liceenii s-au arătat interesaţi de prezentările organizatorilor şi au vorbit deschis despre ce ar vrea să profeseze şi despre cât de optimişti sau de pesimişti sunt cu privire la viitorul lor job şi domeniul în care vor lucra.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here