„Bătaie” pe posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean

118

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a scos la concurs patru posturi. Înscrierile s-au finalizat vineri, concurenţa fiind una foarte mare. Nu mai puţin de opt persoane îşi doresc postul de infirmier; cinci candidaţi s-au înscris pentru postul de asistent, patru pentru cel de autopsier şi două persoane şi-au depus dosarele pentru postul de referent.

Criza locurilor de muncă şi dorinţa tot mai mare a gorjenilor de a lucra la stat a făcut ca numărul celor care candidează pe posturile vacante să fie destul de mare. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, la sfârşitul săptămânii trecute s-a finalizat perioada de înscrieri pentru patru posturi scoase la concurs: infirmier, asistent, autopsier, referent. Concurenţa este mare, după cum confirmă reprezentanţii unităţii. „Avem opt persoane înscrise pentru postul de infirmier, cinci pentru cel de asistent, patru pentru autopsier şi două dosare pentru postul de referent”, confirmă Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Concursurile pentru ocuparea acestor posturi se desfăşoară în perioada 22-25 octombrie. „Concursul pentru postul de infirmier este pe 22 octombrie, pentru asistent pe 23 octombrie, pentru autopsier pe 24 şi pentru postul de referent, pe 25 octombrie”, declară purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu.

Încep concursurile pentru posturile temporar-vacante
La sfârşitul acestei săptămâni se dă startul concursurilor pentru posturile temporar-vacante, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pentru cele 9 posturi temporar vacante s-au înscris 59 de persoane. “Avem 59 de candidaţi înscrişi. Pe data de 28 septembrie se desfăşoară concursurile pentru îngrijitor la Secţia Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie – unde s-au înscris 5 persoane, şi pentru îngrijitor la Serviciul Medicină Legală, unde este un singur candidat. Pe 1 octombrie avem concursul pentru ocuparea postului de asistent debutant la Pediatrie; aici sunt 7 candidaţi pe loc. Pe data de 2 octombrie se desfăşoară concursul pentru asistent medical debutant la Urologie, fiind opt persoane înscrise. Pe 3 octombrie este concursul pentru asistent medical debutant la Camera de Gardă şi sunt 9 candidaţi pe loc. Pe data de 4 octombrie se desfăşoară concursul pentru postul de asistent medical debutant la Oncologie, pentru care s-au înscris 9 persoane, şi cel pentru postul de asistent Bloc Operator la clădirea de pe Tudor Vladimirescu, fiind tot 9 candidaţi. A doua zi, pe 5 octombrie dau concurs candidaţii pentru posturile de infirmier debutant pentru Primire Bolnavi şi brancardier pentru Unitatea Primiri-Urgenţe, înscriindu-se câte o persoană pentru fiecare din cele 2 posturi”, a explicat Narcis Mărgineanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here