Zâna Andreea Marin-Bănică e însărcinată în două luni

395

andreea marinBucurie mare în cuplul Andreea Marin – Ştefan Bănică. Zilele acestea, cântăreţul a primit vestea cea mare de la soţia lui: va fi din nou tată! Surse apropiate cuplului au declarat că cei doi sunt în al nouălea cer după ce medicii au confirmat, pe 9 octombrie, că Andreea Marin este din nou însărcinată.

Zâna n-a mai aşteptat Crăciunul şi i-a făcut soţului o surpriză de proporţii. Mai fericită decât toţi este însă micuţa Ana Violeta, care va avea în curând un partener de joacă. Fetiţa vedetelor îşi doreşte un frăţior şi le tot cere părinţilor să aranjeze cu barza.

Se pare că vedeta este în luna a doua şi va naşte, cel mai probabil, tot sub supravegherea celebrului medic Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Andreea să aducă pe lume, prin cezariană, primul copil, pe 15 decembrie 2007.
Fericitul tată, Ştefan Bănică, a declarat încă de pe-atunci că îşi doreşte cel puţin încă un copil cu Andreea, iar aceasta a demonstrat că rolul de mămică i se potriveşte perfect. Ştefan va deveni, de altfel, tată pentru a treia oară, artistul având şi un băieţel, Radu Ştefan, dintr-o relaţie anterioară.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here