Vulpe (Bacio), „uns” consilier local

355

Mihai Vulpe, cunoscut mai mult sub numele de scenă Bacio, a devenit membru al Consiliului Local Târgu-Jiu. Vulpe a depus jurământul de credinţă vineri, 7 septembrie. El ocupă scaunul lăsat liber de Gheorghe Pecingină care și-a dat demisia din PP-DD Gorj în urmă cu câteva săptămâni.

Scaunul de consilier local al lui Gheorghe Pecingină rămăsese liber de ceva vreme, după ce avocatul a demisionat din PP-DD. Următorul pe lista partidului era nimeni altul decât Mihai Vulpe, alias Bacio. Acesta a fost validat la sfârşitul săptămânii trecute, depunând jurământul de credinţă pe data de 7 septembrie. Cunoscut mai degrabă ca artist, Vulpe şi-a început mandatul de consilier local al Municipiului Târgu-Jiu cu dorinţe. „Îmi doresc să vorbesc mai puţin şi să fac mai mult, îmi doresc ca cetăţenii să nu mai confunde politica cu ipocrizia, minciuna, oportunismul şi demagogia. Îmi doresc ca presa şi justiţia să reprezinte adevărul şi nu interesele partidelor… îmi doresc…dar ştiu că sunt idealuri… Important este să luptăm pentru ele chiar dacă nu reuşim să schimbăm realitatea”, a declarat Mihai Vulpe.
La scurt timp după ce a fost uns în funcţia de consilier local, Bacio şi-a anunţat şi prietenii de pe facebook, aceştia felicitându-l, dar precizându-i în acelaşi timp, că îi aşteaptă „proiectele, benefice pentru toţi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here