Victoriţa Lăcătuşu, membră puţin activă pe site-urile de prietenii

541
victorita lacatusuVictoriţa Lăcătuşu, membră a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” de aproape 15 ani, este o femeie care se consideră realizată pe toate planurile. Chiar dacă munca îi ocupă destul timp, artista a ştiut să se dedice şi familiei, dar şi altor activităţi, cum ar fi înscrierea pe site-uri de prietenii.

Din păcate, şi aici, timpul liber şi-a spus cuvântul, ea nefiind prea activă pe site-ul hi5. Profilul său abia are uşor peste 20 de vizualizări, doar 5 fotografii de profil şi toţi atâţia membri în lista de prieteni virtuală. De altfel, fotografiile sale sunt foarte sugestive, una dintre ele dezvăluind şi pasiunea acută pentru shopping a cântăreţei, o alta ilustrând-o pe Victoriţa Lăcătuşu într-o vacanţă în afara graniţelor României, iar în celelalte trei poze, artista afişează o figură fericită, îmbrăcată fiind în costumul popular, arătând încă o dată cât de importantă este muzica în viaţa sa.

De-a lungul întregii sale cariere muzicale, Victoriţa a cules piese valoroase, adevărate nestemate folclorice, pe care le-a interpretat cu măiestrie, a adus mereu în faţa publicului costumul popular pur şi nestilizat, iar prin naturaleţea care o caracterizează s-a impus în faţa publicului cu un glas curat şi melodios.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here