Vali Bărbulescu iubeşte din nou

515
vali barbulescuDupă o absenţă îndelungată, Vali Bărbulescu a revenit zilele trecute într-o nouă postfaţă pe profilul său de Facebook cu informaţii noi şi incitante. DJ-ul iubeşte din nou şi a ţinut să împărtaşească cu toată lumea bucuria noii sale relaţii care îl face extrem de fericit. “Este fantastic să fii îndrăgostit.

Să ţi se facă dor la 10 minute după ce te-ai despărţit de persoana iubită. Să simţi că dacă ai avea puterea i-ai dărui şi stelele de pe cer. Să faci dragoste nu sex. Să te comporţi de parcă ai cunoaşte persoana de lângă tine ca pe tine însuţi. Să simţi că… eşti un bărbat fericit”, spune Vali Bărbulescu.

Pe noua iubită a lui Vali o cheamă tot Delia, întocmai ca şi pe fosta. Deşi Vali Bărbulescu nu dezvăluie identitatea noii iubite, am aflat că frumoasa care i-a furat inima este din Iaşi şi se numeşte Delia Tudose. Cât despre noua sa relaţie, DJ-ul continuă şi spune că este pregătit să o ia de la capăt, fără idei preconcepute. Dacă până acum a fost cât se poate de transparent în ceea ce priveşte viaţa sa privată, Vali este hotărât că de acum înainte să îşi ţină iubita departe de ochii iscoditori ai presei, refuzând să dea detalii despre cine este şi cu ce se ocupă iubita sa.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here