UNPR nu pupă niciun colegiu la parlamentarele din Gorj

293

Deoarece niciun membru al UNPR Gorj nu deţine vreun colegiu de deputaţi sau senatori în Gorj, reprezentanţii acestui partid nu pot pretinde să aibă vreo candidatură în decembrie la nivelul judeţului. O spune de altfel şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care nu le asigură progresiştilor nici măcar colegiul pentru actualii parlamentari ai UNPR.

“Va fi o discuţie în USL în ceea ce priveşte repartizarea candidaturilor pe colegii între PSD şi UNPR pe de-o parte şi PNL şi PC pe de altă parte, probabil că până pe 15 septembrie ar trebui realizată această negociere ca să fie timp suficient pentru fiecare candidat să-şi pregătească campania în colegiul respectiv”, a declarat, oficial, Dragnea. El a precizat că parlamentarii UNPR vor candida, “de regulă”, în colegiile pe care le deţin în prezent. “De regulă, principiul deja convenit este acela că fiecare îşi păstrează colegiile pe care este acum parlamentar, deci este vorba în primul rând de parlamentarii UNPR să-şi păstreze colegiile acolo unde sunt. De regulă”, a completat Dragnea.
Aceste declaraţii îl fac însă pe Marius Vlaicu, reprezentatul UNPR, încă să viseze la una, două candidaturi în Gorj pentru progresişti, deşi este conştient că nu este niciun candidat cu şanse în acest partid. Probabil doar el care se vede încă “verde ca bradul”, după cum singur a declarat în momentul în care şi-a arătat disponibilitatea de a intra în luptă împotriva lui Ion Călinoiu, pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj, şi a dat chix.
A.STOICA
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here