Uimitor! Ce talent are noul purtător de cuvânt al Poliției Gorj

1193

Noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Corina Scurtu, are un talent deosebit, pe care puțini îl cunosc. Când nu se află la serviciu, tânăra de 20 de ani, care ar putea concura cu succes la un concurs de Miss, se relaxează pictând.
Corina preferă ca arta să rămână doar o pasiune, pe care a descoperit-o când era mică și pe care a dezvoltat-o atunci când a devenit angajat al Poliției, în alt județ, pentru a alunga astfel dorul de casă. Așa a ajuns să-și găsească liniștea în pictură.
Peisaje, flori, portrete ale oamenilor legii, acestea sunt doar cateva dintre lucrările artistice care au ieșit din mâinile polițistei.
”Am absolvit Liceul Tehnologic Turceni. Pasiunea pentru pictură am avut-o de mică, am dezvoltat mai mult această latură în perioada în care am lucrat la Caraș-Severin.
Veneam rar acasă și asta mă ajuta să uit și să mă relaxez. Pictez de la vârsta de 14 ani, prima lucrare a fost o pictură pe perete.
Am ales să urmez o carieră în Poliție, pentru că, încă de când eram mică, am simțit o atracție pentru această meserie și, totodată, o dorință pentru a ajuta oamenii care au nevoie de sprijinul nostru.
Pasiunea pentru pictură va rămâne o pasiune și atât”, a declarat Corina Scurtu, pentru Gorjeanul.
Aceasta a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, din Câmpina, în decembrie 2017, iar de câteva zile este purtător de cuvânt al IPJ Gorj, alături de Miruna Prejbeanu, fiind delegată să ocupe acest post pe o perioadă de până la șase luni.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here