Trupa Ro-mania vrea 50.000 de euro de la fostul coleg

396
trupa ro-maniaÎn urma informaţiilor denigratoare apărute în mass-media la adresa lui Ionuţ Voicu, care încă se foloseşte fraudulos de numele Ro-Mania deşi a părăsit formaţia în urmă cu trei ani, actuala componenţă a trupei ia poziţie şi ameninţă să îl dea în judecată pe fostul coleg.

Răzvan Ştefaniu, Ionuţ Andraş şi Cătălin Voicu, actualii componenţi ai Ro-Mania, ţin să precizeze că Ionuţ Voicu nu mai face parte din trupa Ro-Mania din 2006 şi spun că intenţionează să îi ceară acestuia daune în valoare de peste 50.000 de euro dacă se va mai folosi în viitor de numele trupei.

“Ionuţ a părăsit această formaţie în urmă cu mult timp şi ani de zile a apărut în presă folosindu-se de notorietatea pe care trupa Ro-Mania a dobândit-o. Prin urmare, rugăm mass-media să nu îl mai plaseze pe Ionuţ Voicu în Ro-Mania, iar lui îi transmitem că îl paşte un proces în care o să îi cerem prejudicii de imagine în valoare de peste 50.000 de euro”, spune Răzvan Ştefaniu. În ultimele două zile, Ionuţ Voicu a declanşat un adevărat scandal mass-media, fiind acuzat că a furat o parte din banii strânşi în urma unui concert caritabil desfăşurat în primăvara acestui an, în scopul salvării unui băieţel. În tot timpul acestui scandal, Ionuţ Voicu a fost prezentat ca făcând parte din trupa Ro-Mania.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here