Trăistariu şi iubita sa au vizitat Germania

386
mihai traistariuInvitat să cânte la evenimentul prilejuit de înfiinţarea Centrului Cultural româno-german şi a primei Biblioteci publice româneşti din Germania, Mihai Trăistariu şi-a făcut timp să viziteze Nurnberg-ul, alături de logodnica lui.

Cei doi au fost la tribunalul unde s-au ţinut celebrele „Procese de la Nürnberg”, la grădina zoologică, au văzut un film la cel mai mare cinematograf 3D din Europa, au vizitat locuri istorice unde îşi ţinea Hitler şedinţele şi Mitropolia Ortodoxă din aceeaşi localitate.

Cei doi nu au ratat celebra fântână de aur a dorinţelor din Nürnberg, unde, atât Mihai, cât şi Ioana, şi-au pus câte o dorinţă- prin rotirea inelului de aur, care, zice legenda, li se va împlini anul următor, dar cu condiţia să nu divulge nimănui dorinţa. Cea mai interesantă vizită a fost însă, pentru ei, la Muzeul de Jucării unde, deşi nu aveau voie, s-au fotografiat cu trenuleţe şi păpuşi de sute de ani, până la jocuri de prin anii 1600, sau cu primele patine din lume, şi au încălecat un ponei de jucărie generând alarma în muzeu. Nu au plătit însă nicio amendă pentru că au fost salvaţi de câţiva reprezentanţi ai României în Nurnberg care au rugat forţele de ordine să îl ierte pe Mihai, pentru că este artist internaţional.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here