Trăistariu şi Ioana şi-au albit dinţii în Canada

432
TRAISTARIU SI IOANA12 zile de vis, alături de iubita sa, în Canada. De asta a avut parte Mihai Trăistariu, cu ocazia unor concerte pe care le-a ţinut la Montreal şi Torino. Organizatorii i-au pus la dispoziţie o limuzină cu şofer, dar şi o cameră în cel mai luxos hotel. Cei doi au rezolvat şi o problemă amânată de 10 ani: şi-au albit dinţii la un celebru stomatolog. „Canada este ţara în care m-aş întoarce în orice clipă.

Sunt ataşat de ea pentru că mi-am rezolvat o problemă care mă supăra de zece ani: dantura. În trei zile mi-am făcut şapte plombe, mi-am scos o măsea şi mi-am făcut şi un implant. În plus şi eu şi iubita mea Ioana ne-am făcut albire de dinţi cu o lumină laser”, povesteşte Mihai.

Întregul răsfăţ l-a costat pe artist 3.500 de dolari, însă a meritat fiecare cent având în vedere că nu l-a durut absolut deloc. „De zece ani nu am mai fost la stomatolog de frica durerii, însă acest doctor este vestit în toată lumea pentru că te face să nu simţi niciun pic de durere”, adăugă Mihai.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here