Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină

478
toni tecuceanuActorul de la “Cronica Cârcotaşilor” a murit, ieri dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul “Matei Balş” din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1. Toni Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”. Şerban Huidu spune că Toni a suferit puternicul acces de pneumonie în timp ce se afla la el acasă, în vizită, în Ajunul Crăciunului.
Huidu şi-a dus imediat colegul la Spitalul Municipal. De acolo, Tecuceanu, suspect de gripă nouă, a fost transferat la “Matei Balş”, la secţia de Terapie Intensivă.

În ultimele zile, starea de sănătate a actorului s-a agravat, deşi a fost o zi, sâmbătă, când medicii au anunţat semne de îmbunătăţire. “Respiră aproape singur, nu mai are febră şi sperăm într-o evoluţie mai bună în viitoarele zile”, scria Şerban Huidu pe blogul său.

Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul „Cronicii Cârcotaşilor”, el se descria ca fiind „un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here