Toni Greblă nu face discriminări de prietenie

307
toni greblaAstăzi, senatorul PSD de Gorj, Toni Greblă revine în judeţ, unde va rămâne până al mijlocul săptămânii viitoare. Şi asta pentru a petrece mai mult timp cu familia, dar şi pentru a desfăşura acţiuni de campanie pe raza judeţului nostru. „Din păcate, adesea sunt extrem de prins la Bucureşti, în special acum, când avem de adoptat mai multe legi, dar şi pentru găsirea unor soluţii de a ieşi din criza politică”, ne-a declarat senatorul.

Acesta a condus săptămâna trecută o acţiune care a venit în sprijinul a 300 de gorjeni dornici să viziteze Palatul Parlamentului. „M-am gândit că ar fi un lucru bun şi l-am pus în aplicare. Oamenii trebuie să-şi schimbe imaginea nu prea bună pe care o au despre activitatea politicienilor şi să capete ceva mai multă încredere”, a completat Greblă. El i-a copiat de altfel, în această iniţiativă, pe senatori din judeţele Olt şi Constanţa. „Mă bucur enorm că cei care au vizitat Casa Poporului au rămas impresionaţi de încăperile acesteia, dar şi de activitatea din interior”.
Un politician prietenos
Toni Greblă nu uită niciodată că înainte de a fi reprezentant al unui partid politic este om şi trebuie să dea dovadă de omenie în orice situaţie. Aşa se face şi că el şi-a legat multe prietenii prin Parlament, amicii săi nefiind numai pesedişti. „În relaţii de prietenie, trebuie să punem apartenenţa politică pe locul al doilea şi să dăm dovadă de oameni civilizaţi. Şi cred că astfel am reuşit să cunosc şi să mă apropii de mulţi colegi parlamentari”, a mai spus senatorul.
Născut în localitatea Sadova din judeţul Gorj, Greblă s-a afirmat mai întâi ca avocat, iar apoi, vreme de câţiva ani a reprezentat România ca prim-secretar la Geneva, locul unde a reuşit să înveţe foarte bine limba franceză.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here