Tinere talente gorjeneşti – Mirabela Cizmaru, o voce care promite în muzica uşoară românească

467
mirabela 1Mirabela Cizmaru este rovinăreancă, şi multă vreme a activat în Clubul Copiilor din oraşul său. De câteva săptămâni încoace, a decis să studieze muzica uşoară la Palatul Copiilor, îndrumată de profesorul Laurenţiu Pănoiu. Acesta o caracterizează ca fiind o voce care promite şi cu care abia aşteaptă să aibă spectacole şi să câştige concursuri importante. „De 5 luni iau şi lecţii particulare de chitară deoarece vreau să acompaniez cu vocea”, ne-a declarat adolescenta.

Repertoriul tinerei este alcătuit numai din piese în limba engleză, favorita sa fiind Christina Aguilera. „Profesorul mi-a dat să învăţ câteva şi în română pentru a mă perfecţiona. Ca artistă din România, o plac pe Andra deoarece are o voce genială”, a completat Mirabela.

În vârstă de 14 ani, aceasta este elevă în clasa a VIII-a, şi deşi, visul său ar fi să ajungă o cântăreaţă renumită, crede că este foarte greu deoarece în zilele noastre, e nevoie de bani şi influenţă. Născută dintr-un tată pictor şi o mamă, interpretă de muzică populară, Mirabela Cizmaru vrea să urmeze Stomatologia.
mirabela2Chiar dacă se întâmplă să fie mai egoistă în unele cazuri, de felul său, tânăra este prietenoasă, onestă şi sinceră. Adoră să iasă cu prietenele în oraş, la shopping şi chiar le dă sfaturi în materie de vestimentaţie. Ea se mai sfătuieşte la haine cu mama sa, cu care se înţelege de minune. De aceea, şi Mirabela, la rândul ei, se înconjoară de caractere sincere şi amuzante.
Printre dorinţele fetei, s-ar număra şi nişte cursuri de schi, deoarece ea adoră să-şi petreacă vacanţele la munte, dar şi la mare, pricepută fiind la înot. De asemenea, Mirabela Cizmaru ar vrea să studieze pianul.
Fostă colecţionară de şerveţele, adolescenta mai păstrează şi acum colecţia de peste 500 de şerveţele. „Când eram mică, mă gândeam că vreau să adun multe ca, atunci când voi creşte, să le pun la mese cu ocazia nunţii mele”, şi-a amintit zâmbind Mirabela.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here