Târgujianca Daiana Giorgi, un viitor designer de modă

378

DSCN0614La cei aproape 12 ani ai săi, Daiana Giorgi are în spate şapte ani de gimnastică aerobică, studiază pictura de doi ani şi se implică în problemele mediului. Unicul său vis este să devină un designer de modă…

recunoscut.  Daiana Giorgi este în clasa V-a, şi de la vârsta de trei ani frecventează cursurile de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. „Mama a decis să fac gimnastică aerobică deoarece i se părea ei că aveam înclinaţie spre acest domeniu”, ne-a declarat fata. Aceasta, alături de întrega echipă de acolo a obţinut şase medalii la concursurile judeţene şi naţionale.

În prezent, ea îşi desfăşoară pasiunile la clasele de pictură şi de protecţia mediului. „În ecologie am două diplome, ambele obţinute la concursuri de creaţie din materiale reciclabile”. Şi la şcoală, Daiana excelează. Ea a obţinut un loc bun pe judeţ la olimpiada de limba română şi a ajuns şi la faza pe ţară. De asemenea, de câte ori era solicitată de cadrele didactice să meargă la concursuri sau olimpiade, ea nu refuza, având încredere deplină în forţele şi cunoştinţele sale.
Visul cel mare este să devină un designer de modă recunoscut în toată lumea, şi să vină în ajutorul oamenilor cu sfaturi în materie de vestimentaţie. Sfaturi dă încă de pe acum, însă doar mamei. Înainte de a ieşi în oraş, cele două se îmbracă adecvat evenimentului, uneori chiar asortându-se.
E o foarte bună gospodină
Deoarece în timpul anului desfăşoară atât de multe activităţi, marea plăcere a Daianei sunt vacanţele petrecute cu părinţii în staţiunile litorale din străinătate sau lângă peisajele mirifice de la Dunăre. „Îmi place să merg la mare deoarece ador să înot. M-a învăţat tatăl meu în urmă cu trei ani”, a completat aceasta.
Fata crede că este o persoană silitoare, modestă, foarte ambiţioasă, însă defectul său este reprezentat de faptul că este dezordonată, de aici pornind şi micile discuţii cu părinţii. „Fiica mea e şi un bun sfătuitor. Când am nevoie de a consulta o altă părere în legătură cu o problemă, apelez la ea”, ne-a spus mama Daianei. Din spusele părintelui, fata este şi o excelentă gospodină. Fără ajutorul mamei, ea face pizza, despre care crede că este şi specialitatea ei culinară. De asemenea, prăjiturile, torturile şi biscuiţii ies foarte gustoşi din mâinile micuţei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here