Tânărul fotograf Florin Rotaru, a împărţit cadouri nevăzătorilor

407
ajutoareElevul pasionat de fotografie pe care vi l-am prezentat săptămâna trecută, Florin Rotaru, a făcut ieri acţiunea caritabilă de Sărbători pentru persoanele nevăzătoare. Pentru a aduna suma de bani necesară pentru cumpărarea celor necesare, Florin a organizat două expoziţii personale caritabile în două unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Acesta s-a deplasat ieri la Centrul de Nevăzători, acolo unde a oferit 10 plase cu dulciuri şi sticle de suc, unor copilaşi care nu mai văd lumina zilei. „Mulţumirea mea a fost că am văzut că toată lumea zâmbea, iar atmosfera era una de sărbătoare”, ne-a declarat adolescentul. Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu şi-a trimis câţiva reprezentanţi pentru a-i încânta pe copii cu colinde. Membrii Centrului i-au mulţumit fotografului pentru iniţiativa sa, şi s-au arătat încântaţi de idee ca şi alţi oameni să le aducă mici daruri copiilor.

Florin Rotaru are 18 ani, este elev în clasa a XII-a la specializarea Contabilitate din cadrul Colegiului Comercial „Virgil Madgearu”. Acesta practică fotografia de mai mulţi ani, însă doar de 4 ani încoace o face într-un mod mai serios, fiind preocupat să adune cât mai multe laude, iar prin intermediul pasiunii să ajute copiii defavorizaţi. „În ultima vreme, am făcut investiţii serioase în aparatura necesară, am citit cărţi de specialitate şi am început să fotografiez orice”, ne-a declarat tânărul. Băiatul are la activ trei premii, două obţinute la categoria video şi unul la foto, în cadrul unor concursuri organizate de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj. Peisajele, reprezintă domeniile preferate pe care Florin le imortalizează.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here