Tânăra Mariana Drăgănescu, o a doua Celine Dion!

425

mariana draganescuEste elevă la Palatul Copiilor Târgu Jiu de 10 ani, membră a claselor de muzică uşoară şi de folk, iar acum a intrat în anul terminal al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. Aceasta este Marian Drăgănescu în vârstă de 18 ani.
Este printre puţinele tinere gorjence care au participat la un festival internaţional, dar Mariana Drăgănescu nu s-a pierdut cu firea şi cu vocea sa a reuşit să ocupe locul al II-lea. Acesta festival s-a desfăşurat la Nurnberg, Germania, anul trecut.

De asemenea, de-a lungul anilor, adolescenta a obţinut toate categoriile de premii, menţiuni, dar nu s-a săturat încă de muzică.După terminarea studiilor liceale, tânăra vrea să urmeze o facultate în domeniul economic la Timişoara, iar muzica va rămâne un hobby, pe care îl va practica doar pentru cunoscuţi şi gaşca de prieteni. Repertoriul său se compune în special din melodiile lui Celine Dion, Mariana considerându-se o fată ambiţioasă care poate cânta totuşi orice se cere la festivalurile de profil. „Sunt perseverentă şi lupt pentru ceea ce vreau, iar dezamăgirile mă fac să lupt şi mai mult” , ne-a declarat tânăra.

Se identifică cu Maitreyi
Mariana Drăgănescu iubeşte foarte mult bijuteriile din argint. „Port argint deoarece îmi creează o stare de bună-dispoziţie. Am multe bijuterii de acestea însă nu le port pe toate, îmi place să le ştiu că sunt acolo, la locul lor, iar la diferite ocazii le iau pe cele care se potrivesc”. Şi în materie de vestimentaţie, adolescenta nu lasă pe nimeni să intervină în alegerile sale. „Eu am grijă de mine şi ştiu cum e cel mai bine să mă îmbrac, adecvat evenimentului”.Atunci când nu cântă sau nu iese cu prietenii, Mariana citeşte. Scriitorul său preferat este Mircea Eliade, şi deşi favoritul său roman este „Domnişoara Christina”, gorjeanca se identifică cu personajul feminin Maitreyi din romanul omonim.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here