Tăiere de moţ pentru fiul Anei Maria Prodan

551
botez prodanAna Maria Prodan a organizat tradiţionala ceremonie de tăiere a moţului fiului său, Laurenţiu Jr, la un restaurant din comuna Snagov. Din păcate, naşul, Adrian Mutu, nu a putut ajunge la eveniment, fiind nevoit să plece din Franţa direct la Florenţa. Fotbalistul şi-a delegat sora să execute toate tradiţiile acestei ceremonii. Micuţul „Prodănel” a ales de pe tava cu obiecte, mingea, pixul şi verigheta de aur. Familia Prodan a primit o groază de cadouri de la invitaţi. De la Mihai Albu au primit o maşină cu pedale, care era iniţial cumpărată pentru viitorul lor copil.

De la familia Mutu au primit mingea cu care Adrian a dat ultimul gol pentru Fiorentina, dar şi tricoul cu care evolua în adolescenţă atunci când făcea parte din echipa de juniori.

La petrecerea de la restaurantul „Dolce Vita” , al cărui patron este Gabriel Oprea (investitorul FC Snagov) au participat Ionela Prodan, împreună cu soţul ei, Toni, Ionuţ Luţu, Mircea Bornescu, Nae Manea, Florin Manea, Costel Sandu (naşul Anei Maria Prodan, fratele lui Mircea Sandu), Iulia şi Mihai Albu, Daniel Marin, Bebe Ivanovici, Codrin Ştefănescu, Gică Gheară (vărul lui Nicu Gheară) şi Florin Chilian. Muzica a fost asigurată de formaţia „Fantasy”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here