Sylvia şi DJ Rynno au câştigat 4.000 de euro de Revelion

366
rynno si sylviaPe Sylvia şi DJ Rynno trecerea dintre ani i-a surprins în maşină, pe drum de la un concert la altul. Cu câteva ore înainte de miezul nopţii, Rynno şi Sylvia au susţinut un concert incendiar la Focşani, pentru ca mai apoi să străbată 200 de km până la Iaşi pentru un recital memorabil. Trecerea dintre ani i-a surprins în maşină, iar întrucât nimeni nu mai avea semnal la radio, iar ceasurile fiecăruia arăta minute diferite, artiştii şi dansatoarele nici nu au ştiut exact momentul în care au intrat în noul an.

„Ceasurile noastre indicau minute diferite, aşa că am numărat în ritmul nostru 10,9,8,7,………yeeeeyyyy! Am ajuns la Iaşi pe la 00.30, bineînţeles, după ce am trecut prin nenumărate peripeţii: nu găseam calea de acces către scena şi nu ne înţelegeam cu poliţiştii! Am ajuns unde trebuia fix cu două piese înainte să urcăm pe scenă. Eram ultimii, iar dacă mai întârziam puţin nu mai cântam… La Iaşi, o atmosferă incredibilă care a făcut să merite toată alergătura! Oamenii ţipau, dansau! Nu există nicăieri în ţară atmosferă ca la Iaşi! Colegul Rynno şi-a aruncat geaca pe scenă, iar la final am încheiat cu o piesă de zile mari, Moşule ce tânăr eşti”, a declarat Sylvia.
După concertul de la Iaşi cei doi s-au întors la Bucureşti, noaptea de Revelion fiind una foarte bună, aducându-le celor doi în jur de 4.000 de euro.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here