Subsecretarul de stat Claudiu Preoteasa se însoară! – Victor şi Daciana Ponta vor fi naşi de cununie!

1311
81poza-pc3Claudiu Preoteasa, fiul lui Constantin Preoteasa, şeful de la Protecţia Copilului Gorj, îşi va pune pirostriile mâine, la Primăria sectorului 5 din Bucureşti. Aleasa acestuia se numeşte Teodora, este sibiancă şi este fiică de preot. Claudiu i-a făcut cererea în căsătorie pe 25 august, oferindu-i un inel de logodnă şi un buchet imens de flori.

Mâine, nuntaşii se vor deplasa la orele 12 spre starea civilă pentru a semna actele, iar de la orele 18:45 aceştia vor intra şi la biserică pentru a face o logodnă în faţa lui Dumnezeu. „Deoarece este fiică de preot, Teodora este credincioasă, şi pentru că nunta va fi la anul, ea doreşte binecuvântare din partea Divinităţii”, ne-a declarat socrul mare. După ceremonia din biserică, mirii şi invitaţii vor petrece la un restaurant luxos din Piaţa Victoriei, situat la etajul 13 al unui imobil.
Două perechi de naşi
Untitled-45(14)Conform lui Constantin Preoteasa, perechea de miri şi-a ales două perechi de naşi. O naşă, din partea Teodorei, va fi parlamentarul de PSD, Oana Mizil, iar din partea gorjeanului Claudiu, naşii vor fi Victor şi Daciana Ponta. La petrecerea de mâine vor participa apropiaţii cuplului, atât rude, cât şi prieteni, iar părinţii mirelui se vor deplasa de azi spre Bucureşti. „Mă simt extraordinar de bine în postura de socru mare, sunt tare mândru de mine”, a completat directorul de la Protecţia Copilului Gorj.
Acesta şi-a cunoscut nora pe 27 august, chiar de ziua sa, când Claudiu a adus-o la Târgu-Jiu pentru a o prezenta părinţilor. Teodora lucrează în cadrul Ministerului de Externe, iar Claudiu Preoteasa este subsecretar de stat şi vicepreşedinte al Agenţiei Române de Investiţii Străine. Cuplul Teodora-Claudiu vor oficializa cununia religioasă şi petrecerea de nuntă pe data de 12 iunie 2010, la Hotel Brâncuşi din municipiul Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here